actueel

Het actuele nieuws van de Ondernemersvereniging Epe

Aanstaande zondag 24 november is er weer koopzondag in Epe. Deze koopzondag staat in het teken van Sinterklaas.

Er is muziek, er rijdt een treintje door het dorp en er wordt chocolademelk uitgedeeld.

Over een paar weekjes komt de Sint in Epe. Op zaterdag 23 november wordt hij samen met ruim honderd Pieten, vanaf 13.30 uur in het centrum van Epe verwacht. Het wordt weer een gezellige middag, er is o.a. muziek, en er rijdt een treintje met kleine Pietjes.

Zondag 24 november is het de laatste zondag van de maand en dat betekent koopzondag! Deze koopzondag staat in het teken van Sinterklaas. Er zullen ook deze dag zwarte Pieten in het centrum te vinden zijn. De Pipeband zorgt voor muziek en ook vandaag rijdt er een treintje door het dorp! Kinderen kunnen vanaf verschillende halteplaatsen in- en uitstappen en een ritje maken onder begeleiding van twee Pieten.

De zaterdag voor Sinterklaas, 30 november a.s. is het Sintkoopdag. Ook deze dag worden er activiteiten georganiseerd en is er een hoop gezelligheid in het centrum van Epe!

Zondag 27 oktober jl. was de laatste zondag van de maand en dus koopzondag in Epe! Een zeer geslaagde middag met een herfstmarkt, roofvogeldemonstraties, muziek etc. èn uiteraard de winkels open!

De volgende koopzondag is op 24 november a.s. Deze koopzondag zal in het teken van Sinterklaas staan.

Aanstaande zondag is het weer de laatste zondag van de maand dus: koopzondag! De ondernemers van Epe openen 27 oktober van 13.00 - 17.00 uur hun deuren. Extra deze zondag is de Boktober Herfstmarkt. met Valkenvlucht roofvogel demonstraties, de Ezelboerderij en een gezellige herfstmarkt. In totaal zullen er zo'n 20 kramen in het centrum staan. De in hersftkleuren gestoken jazzband zorgt deze middag voor muziek.  De rode loper gaat weer uit èn bezoekers kunnen een bon voor een gratis kop koffie of thee krijgen uitgereikt die bij de deelnemende horecagelegenheden kan worden ingewisseld.

De supermarkten zijn zoals iedere zondag open van 12.00 - 18.00 uur.

Zaterdag 12 oktober: Smakelijk Epe 2019.

Bij SmakelijkEpe gaat het vooral om proeven. In de stands liggen voor-, hoofd-, en nagerechten om te proberen. Liefhebbers van lekkere hapjes en dito drankjes kunnen tijdens SmakelijkEpe volop aan hun trekken komen. Het jaarlijks terugkerend evenement, altijd georganiseerd in de maand oktober. Kom dus op zaterdag 12 oktober 2019 naar het Gruttersplein van 12.00 uur tot 17.00 uur

Deelnemers zijn: Alexanderhoeve kaas en noten, Jumbo van Andel, Eetcafé restaurant De Baron, Fruitcompany, Grand Café Cornelis, Mediterraan, Bakker Bart, Eperbiercollectief, Pannenkoekenhuis De Honingpot, Wijnkoperij Kroese, Janzsmaakpalet speciaalzaak in Koffie en Thee, PC Hoofdstraat en Kwalitaria DéliFrance.

8013aa95 7360 49e7 8b02 8d39811d9eaa

Koopjesmarkt, donderdag 29 augustus 2019; goed winkelweer, enthousiaste ondernemers, heel veel koopjes en gezellig publiek zorgden voor een zeer geslaagde dag! Naast winkelend publiek liep er ook een jury langs alle kramen om te bepalen wie in aanmerking kwam voor de Mercuriustroffee.....en de winnaar is geworden Kuijt Mode! Een kraam vol koopjes met kleine prijsjes die tussendoor steeds werd aangevuld, was hiervoor de belangrijkste reden. Tweede werd Parfumerie Pour Vous en derde PC Hoofdstraat.