actueel

Het actuele nieuws van de Ondernemersvereniging Epe

In navolging op het annuleren van het Modespektakel op zaterdag 28 maart a.s., is ook besloten de koopzondag op 29 maart niet door te laten gaan. Gelukkig zijn er van maandag t/m zaterdag voldoende mogelijkheden onze winkels te bezoeken en zijn de supermarkten gewoon open. Wij hopen dan ook van harte dat u de winkels in Epe blijft bezoeken.!!

Of de koopzondag die op 26 april a.s. staat gepland. doorgaat, hangt af van hoe de komende weken verlopen. Wij houden u op de hoogte!

Vanwege de genomen maatregelen inzake het Coronavirus komt het Modespektakel in Epe d.d. zaterdag 28 maart a.s. te vervallen. Winkels en supermarkten zijn wel open!

De koopzondagen voor 2020 zullen weer plaatsvinden op de laatste zondag van de maand, ingaande per maart 2020.

Dit betekent dat de eerstvolgende koopzondag plaatsvindt op zondag 29 maart. De supermarkten zijn uiteraard alle zondagen open van 12.00 - 18.00 uur.

Aanstaande zondag 24 november is er weer koopzondag in Epe. Deze koopzondag staat in het teken van Sinterklaas.

Er is muziek, er rijdt een treintje door het dorp en er wordt chocolademelk uitgedeeld.

Over een paar weekjes komt de Sint in Epe. Op zaterdag 23 november wordt hij samen met ruim honderd Pieten, vanaf 13.30 uur in het centrum van Epe verwacht. Het wordt weer een gezellige middag, er is o.a. muziek, en er rijdt een treintje met kleine Pietjes.

Zondag 24 november is het de laatste zondag van de maand en dat betekent koopzondag! Deze koopzondag staat in het teken van Sinterklaas. Er zullen ook deze dag zwarte Pieten in het centrum te vinden zijn. De Pipeband zorgt voor muziek en ook vandaag rijdt er een treintje door het dorp! Kinderen kunnen vanaf verschillende halteplaatsen in- en uitstappen en een ritje maken onder begeleiding van twee Pieten.

De zaterdag voor Sinterklaas, 30 november a.s. is het Sintkoopdag. Ook deze dag worden er activiteiten georganiseerd en is er een hoop gezelligheid in het centrum van Epe!

Zondag 27 oktober jl. was de laatste zondag van de maand en dus koopzondag in Epe! Een zeer geslaagde middag met een herfstmarkt, roofvogeldemonstraties, muziek etc. èn uiteraard de winkels open!

De volgende koopzondag is op 24 november a.s. Deze koopzondag zal in het teken van Sinterklaas staan.

Aanstaande zondag is het weer de laatste zondag van de maand dus: koopzondag! De ondernemers van Epe openen 27 oktober van 13.00 - 17.00 uur hun deuren. Extra deze zondag is de Boktober Herfstmarkt. met Valkenvlucht roofvogel demonstraties, de Ezelboerderij en een gezellige herfstmarkt. In totaal zullen er zo'n 20 kramen in het centrum staan. De in hersftkleuren gestoken jazzband zorgt deze middag voor muziek.  De rode loper gaat weer uit èn bezoekers kunnen een bon voor een gratis kop koffie of thee krijgen uitgereikt die bij de deelnemende horecagelegenheden kan worden ingewisseld.

De supermarkten zijn zoals iedere zondag open van 12.00 - 18.00 uur.