actueel

Het actuele nieuws van de Ondernemersvereniging Epe

Zaterdag 24 november a.s. komt Sinterklaas aan in Epe! Om 13.15 uur start Sint voor een rit door het centrum. Pieten op de fiets, treintje Bello, DJ Piet en Steltenpiet zijn ook weer van de partij! Met muziek van muziekver. Vriendschap uit Oene en draaiorgel van Van Eijk.

De route van Sinterklaas en zijn grote schare zwarte Pieten is als volgt:

Sint start vanaf de Lange Veeterweg 24a en gaat dan rechtsaf naar de Oenerweg. Dan vervolgens rechtsaf de St Antonieweg en Julianalaan af. Aan het einde linksaf de Hoofdstraat op door het centrum van Epe om vervolgens linksaf te slaan de Asseltseweg op - linksaf de Kuipersweg door en dan rechtsaf de St Jorisweg op. Aan het einde weer linksaf de Brinklaan in en met de bocht mee naar rechts de Stationsstraat op. Linksaf de Parkweg in naar het bordes van het Gemeentehuis waar hij welkom wordt geheten.

De terugweg gaat over de Markt - door de Veluwepoort lopend. Daarna stapt Sint weer in en gaat dan linksaf de Hoofdstraat weer op - links de korte Kuipersweg op, door de Stationstraat - Oenerweg en links de Lange Veenteweg in.